SITE-URI RECOMANDATE

Pagina lui Robin H. Lock de la St.Lawrence University contine o baza de resurse ce face trimitere la diverse site-uri referitoare la statistica, fiind utila atat studentilor cat si profesorilor de statistica.

Pagina lui David M. Lane contine un curs  introductiv on-line de statistica cat si trimiteri la alte site-uri de referinta in aprofundarea statisticii sociale.

Pagina lui William M. Trochim de la Cornell University este o excelenta sursa de documentare in ceea ce priveste validitatea metodelor de cercetare in stiintele sociale.

Pagina lui David Garson de la North Carolina State University este favorita mea. Site-ul contine aplicatii practice a unor tehnici statistice variate. Sunt prezentate informatii utile despre metode precum analiza factoriala, analiza de clusteri, ecuatiile structurale, regresia multiliniara sau regresia logit.

I. TEHNICI STATISTICE: Statistica descriptiva, Studiul corelational, Metode de comparatie, Tabele, Formule si raspunsuri la intrebari, Bibliografie recomandata
II. APLICATII STATISTICE: Baze de date - Exemple
III. TESTE
IV. LINK-URI RECOMANDATE

PAGINA DE START
afsava@socio.uvt.ro